En vinnare mot Änge Parks lagerlokal

När den tredje veckan av Hällrace Handgjort avgörs vill Änge Park se vad vinnarens färdigheter med pennan kan skapa med tillgång till lagret. Lika många dagar vi har dragits med corona, lika många sekunder får vinnaren att förvalta.

År efter år har de kommit med mangrann uppställning till Hällrace. Nu tar Änge Park Hällrace hem till sina egna lokaler när man ställer lagerlokalen till 100 sekunders förfogande för veckans vinnare av Hällrace Handgjort.

—Det blev ju ingen Hällracekväll på grund av corona så vi tänker att vi ordnar vår egen variant på race för en person, i 100 dagar har vi dragit med corona därför ger vi vinnaren av veckans Hällrace Handgjort 100 sekunders fri shopping på lagret, säger man från Änge Park.

Änge Park hävdar sig alltid långt fram i Hällrace företagsklass.

Änge Park hävdar sig alltid långt fram i Hällrace företagsklass.

—Jämtkraft ville ju utmana den kreativa vinnaren med att tillrättalägga bra förutsättningar även för fysisk aktivitet. Vi på Änge Park vill utmana den kreativa vinnaren med en annan form av kreativ urladdning när den ges friheten att ta så mycket grejer den bara kan från vårt lager.

Kundvagnsrally kallar man konceptet som också blir starten för en helsommars utställning av Hällrace Handgjorts teckningar.

—Våra lokaler är mer än förbutiken. Kunderna får gärna röra sig mot lagret, inspireras av Hällrace Handgjort-teckningarna och sedan titta runt bland vårt råmaterial och drömma om framtida renoveringsprojekt på resans gång.

Vinnaren får först titta sig omkring på lagret och planlägga sin kupp, sen får den 100 sekunder till att plocka så många varor den kan. När racet är avslutas öppnas teckningsvernissaget med kaffebjudning och fri Huski Chocolate till barnen så långt lagret räcket.